Garmin navigatie

Garmin navigatie

Garmin navigatie (12 gevonden)

GARMIN MOTORNAVIGATIE
Naast TomTom is Garmin één van de marktleiders op het gebied van motornavigatie. Deze Amerikaanse multinational is überhaupt op het gebied van navigatie en GPS-apparaten een fabrikant die de toon zet. Met meer dan 30 jaar aan ervaring kun je jezelf wel voorstellen dat je bij deze fabrikant aan het goede adres bent voor vele navigatiesystemen. Niet alleen consumenten maken gretig gebruik van de producten van dit merk, maar ook professionele sectoren zoals de luchtvaart maken veelvuldig gebruik van de navigatiesystemen van Garmin.

Deze navigatiesystemen kunnen voor diverse voertuigen gebruikt worden. Naast de motor kun je Garmin navigatie gebruiken voor het vliegtuig, de auto, de fiets, op de boot of te voet. Tevens produceert deze fabrikant smart horloges, waarbij navigatie tevens een mogelijkheid is.

Garmin motornavigatie is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar de beste motornavigatie voor je eigen motor. In het assortiment van deze fabrikant vind je vele soorten verschillende motornavigatie systemen. Eén van de beste motornavigatie systemen van Garmin is de Zumo 346 LMT-S West Europa. Zoals de naam al aangeeft, bezit dit systeem een kaart van West-Europa.

Verkeersinformatie wordt bijgehouden voor alle wegen die je hier vindt. Het navigatiesysteem stippelt dus altijd de slimste routes uit, waarbij je files kan ontwijken.

De kaart blijft altijd up to date middels de ingebouwde Wi-Fi. Ook je smartphone valt te verbinden met dit systeem, zodat je altijd je berichtjes kunt lezen op de motor zonder daarbij het andere verkeer in gevaar te brengen. Enig nadeel aan het systeem is dat spraakbesturing niet mogelijk is. Deze recente inventie maakt de aansturing van je motornovatie nog een stuk eenvoudiger.

beste motornavigatie
Als je op zoek bent naar de beste motornavigatie met een ietwat groter scherm, is de Garmin Zumo 595 LM Travel Edition misschien iets voor jou. Deze motornavigatie heeft een schermdiagonaal van 5 inch. Dit is een stuk groter dan de standaard 4.3 inch waarover de meeste motornavigatie apparaten over beschikken. Hierdoor kun je onderweg een stuk eenvoudiger alles bekijken op de kaart. Je zult helemaal niets meer missen. Een andere aangename functie is het feit dat Spotify ingebouwd is.

Je kunt dus altijd op de motor naar jouw favoriete nummers luisteren. De display kun je met jouw motorhandschoenen bedienen. Naast dat de beste routes gezocht worden, word je er ook op geattendeerd wanneer interessante punten op de weg te vinden zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld motorreparatie locaties. Enig nadeel aan dit Garmin motornavigatie systeem is het feit dat spraakbesturing niet mogelijk is. Je dient dus alles handmatig in te voeren.