REV'IT! motorpakken heren

REV'IT! motorpakken heren

REV'IT! motorpakken heren (0 gevonden)

Het eerste merk dat naar voren komt wanneer je zoekt naar ‘het beste motorpak’, is REV’IT. En REV’IT is meteen ook goed vertegenwoordigd. Vooral de motorjassen zijn van dit merk erg in trek en kunnen goed gebruikt worden tijdens je motorritjes.

Allereerst de Defender Pro GTX. Dit motorpak is vooral geschikt voor wie op een avontuurlijke manier over het asfalt wil scheuren. Denk hierbij aan lange stukken, door rijkelijk beboste gebieden en door elke weersomstandigheid door. Dit komt onder andere doordat het pak van een lichtgewicht materiaal is gemaakt en daardoor letterlijk als een tweede huid kan voelen. Dit betekent daarentegen niet dat je het koud kunt krijgen in het pak, aangezien het motorpak genoeg warmte afgeeft en daarbij ook waterbestendig is, waardoor je wanneer je door de stromende regen rijdt je niet bang hoeft te zijn dat je onderkoeld raakt of verkouden kunt worden.

De Defender Pro GTX is naast avontuurlijke rijders ook goed geschikt voor pendelreisjes en stedelijke bestuurders, die veel voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer over de weg scheuren. Een ander goed voorbeeld hiervan is de Trench GTX, een motorjas met de bekende ‘trenchcoat’ uitstraling en welke veel gebruikt wordt voor ritjes door de stad en lange afstanden over de snelweg. Dit is ook te merken aan de afwerking. Er is vooral gedacht aan welke bescherming je nodig kunt hebben wanneer je veel op aangelegde wegen rijdt, waardoor je voor door de wildernis of onbewoonde gebieden toeren misschien beter iets anders kunt kiezen. Maar als het jou vooral gaat om altijd en overal goed beschermd kunnen zijn voor val- en glijpartijen, is de Trench GTX een zeer geschikte keuze.

Tot slot behandelen we van REV’IT de Offtrack motorjas. Deze jas is niet gemaakt van leer, maar van textiel. Dit betekent niet dat de jas minder goed beschermt dan een leren jas. Integendeel, de Offtrack is een motorpak die zoals de naam al doet vermoeden ideaal is wanneer de route verdergaat dan het asfalt loopt. Door weer en wind, in welke omgeving dan ook, deze jas combineert de beste eigenschappen van de andere REV’IT motorpakken.