Halvarssons motorkleding

Halvarssons

Ons geheime recept voor succes is een eeuw vakmanschap vermengd met geavanceerde technologie om u veilig en comfortabel op de weg te houden. Het resultaat is motorkleding die het peloton ver vooruit is. Vraag het maar aan een van de professionele motorrijders die onze kleding dagelijks dragen. We hebben bijvoorbeeld geweldige reacties gekregen van sommige politiediensten in heel Europa.

ONZE COLLECTIE VOOR JOU
Het blijkt dat als kleding hier werkt, in het ruige Scandinavië, ze overal zullen werken. We hebben vier heel verschillende seizoenen om mee om te gaan en we zijn gewend dat het weer ons parten speelt. Een dag die vredig begon met stralende zonneschijn kan plotseling stormwinden, stortregens en bittere kou op je afwerpen. Of vice versa.

JASSEN
Het assortiment bestaat uit Premium All-Season, zeer ademende water- en winddichte stijlen voor bijna alle soorten motorrijden, en Classic Leather kledingstukken met een breed scala aan hoogwaardige leren jassen met verschillende behandelingen.

BROEKEN
Alle broeken zijn voorzien van een lange verbindingsrits (heren 80 cm en vrouwen 70 cm) die aan elk van Halvarssons jassen kan worden geritst. We zijn er trots op de meest comfortabele broeken op de markt te maken. Veel van onze broekstijlen zijn er in twee of zelfs drie lengtes.

HANDSCHOENEN
Onze collectie handschoenen omvat de categorieën Premium All-Season, Premium Warm en Premium Cool. Dit assortiment omvat alle weersomstandigheden en rijstijlen.

Halvarssons motorjassen voor mannen , Halvarssons leren motorjassen , Halvarssons textielen motorjassen , Halvarssons leren motorhandschoenen , Halvarssons motorbroeken heren , Halvarssons motorbroeken dames , Halvarssons textielen motorbroeken , Halvarssons Leren Motorbroeken , Halvarssons backprotector koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Halvarssons op Bol