Alpinestars motorkleding

Alpinestars

Alpinestars is één van de grootste en bekendste motorkleding merken ter wereld! Dit Italiaanse merk is bekend om de gave, leren racepakken en opvallende motorcrosskleding. Toch is de collectie van Alpinestars zo groot, dat er voor elke motorrijder wat te vinden is.

Dit Italiaanse merk is bekend om de gave, leren racepakken en opvallende motorcrosskleding. Toch is de collectie van Alpinestars zo groot, dat er voor elke motorrijder wat te vinden is. Van textiel motorjassen tot winterhandschoenen. Ook de motorlaarzen en motorhandschoenen collectie van Alpinestars is een aanrader. Bij alle producten komt het Alpinestars design in ieder geval goed naar voren!
Alpinestars levert o.a. motorpakken, motorjassen, motorbroeken, motorjeans, motorlaarzen en veel meer.

Alpinestars is gevestigd in het kleine plaatsje Asolo in Italië. In 1963 is Alpinestars begonnen als motorlaarzen fabrikant en is sinds het begin al voorloper op het gebied van ontwikkeling en technologie. Alpinestars is met de jaren gegroeid en is inmiddels toonaangever en specialisist op het gebied van lederen race-overalls, combi’s en sportieve- en race handschoenen. In de meest uiteenlopende extreme sporten zie je artikelen van Alpinestars voorbij komen. Overal ter wereld op het circuit zie je Alpinestars terug, rijden de coureurs niet met een Alpinestars overall, dan rijden ze 9 van de 10 keer wel met Alpinestars handschoenen of Alpinestars laarzen. De grootste namen uit de racewereld rijden en hebben gereden met Alpinestars. Alpinestars motto is; One goal, one vision.

Alpinestars textiele motorkleding
Begin 2000 is Alpinestars begonnen met het produceren van textiele motorkleding. Ook hier heeft Alpinestars zijn eigen stijl en kwaliteit weten te waarborgen. Door een samenwerking met Gore-tex heeft Alpinestars een complete lijn Gore-tex motorjassen en Gore-tex motorbroeken op de markt gebracht. De waterdichte en ademende Gore-tex membranen zijn ook doorgevoerd in de zomer- en winterhandschoenen waardoor Alpinestars zich nu ook kan meten met alle andere motorkleding merken. Iedere soort motorrijder kan nu worden aangekleed met Alpinestars producten.

Revolutionaire ontwikkelingen bij Alpinestars development
Alpinestars motorkleding maakte een snelle ontwikkeling door met de huidige collectie en is inmiddels een van de toonaangevende motorkleding merken in de branche. De veiligheid van de motorrijder staat altijd voorop bij Alpinestars. In de eigen research and development afdeling van Alpinestars worden alle producten tot in de puntjes getest. Nieuwe innovaties van Alpinestars zijn terug te vinden in alle producten. Opgericht in 1963, heeft Alpinestars een reputatie van innovatie en prestige gebouwd. Nu, vijftig jaar later, staat Alpinestars synoniem voor kwaliteit, bescherming, technologie en stijl. Alpinestars ontwikkelt wereldklasse technische kleding en schoeisel voor alle vormen van motorrijden, auto racen en actie sport, evenals een breed scala aan stijlvolle casual kleding. Alpinestars is het merk van de kampioenen!

Alpinestars: 'Racing Ahead'
De bekendheid van Alpinestars komt voort uit de motorsport. Zo rijden veel MotoGP en WorldSBK coureurs met een Alpinestars motorpak. Denk bijvoorbeeld aan Marc Marquez, Maverick Vinales, Chaz Davies en Michael van der Mark. De technologie uit de motorsport wordt gebruikt om de motorkleding steeds weer veiliger te maken.

Alpinestars motorhandschoenen , Alpinestars crosshelmen , Alpinestars motorjassen voor mannen , Alpinestars motorjassen voor dames , Alpinestars leren motorjassen , Alpinestars polyester motorjassen , Alpinestars textielen motorjassen , Alpinestars motorpakken heren , Alpinestars Leren Motorpakken , Alpinestars Textielen Motorpakken , Alpinestars leren motorhandschoenen , Alpinestars Kevlar motorbroeken , Alpinestars motorbroeken heren , Alpinestars motorbroeken dames , Alpinestars textielen motorbroeken , Alpinestars Leren Motorbroeken , Alpinestars Motorlaarzen heren , Alpinestars motorlaarzen dames , Alpinestars textielen motorlaarzen , Alpinestars leren motorlaarzen , Alpinestars Motorlaarzen van Kevlar , Alpinestars motorschoenen heren , Alpinestars motorschoenen dames , Alpinestars Leren Motorschoenen , Alpinestars textielen motorschoenen , Alpinestars backprotector , Alpinestars crosslaarzen , Alpinestars tassen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Alpinestars op Bol