Scott crossbrillen

Scott crossbrillen

Scott crossbrillen (8 gevonden)

SCOTT CROSSBRIL PRIMAL HELDER - WHITE BLACK
SCOTT PRIMAL CROSSBRIL

De gloednieuwe Scott Primal is ontworpen om de ultieme instapmodel crossbril te zijn. Het is ontworpen door Scott om geweldige functies te bieden tegen een betaalbare prijs. Het stijlvolle ontwerp, de comfortabele materialen en de uiterst functionele crossbril biedt een heleboel voor een lage prijs.

Deze crossbril is perfect voor zowel nieuwe als ervaren rijders die op zoek zijn naar een betaalbare optie. De Scott Primal heeft kenmerken zoals een 2-laags gezichtsschuim, sterke lens en een anti-condens lensbehandeling. De Primal heeft ook dezelfde crossbril accessoires als de Scott Hustle en Split.

Deze Primal enduro is een uitvoering met dubbele lens die helpt om condenseren van de lens te voorkomen.

2-laags gezichtsschuim

Open-cellen gezichtsschuim met uitstekende vocht absorberende en thermische eigenschappen, waardoor je de hele dag droog en comfortabel blijft.

Anti-condens lensbehandeling

Een permanent No-Fog behandelingsproces voorkomt condensatie en mist, waardoor uw zicht helder blijft.

Scott Truview dubbele lens

De lichtgewicht lens is voorzien van dubbele lagen om de kans op condenseren te verkleinen. De lens blokkeert ook 100% van de schadelijke UV-stralen.

Anti-slip band

De band is aan de binnenzijde voorzien van een siliconencoating om grip te bieden op de helm. Dit zorgt ervoor dat hij op zijn plaats blijft tijdens het rijden.